pátek 1. června 2018

Výprodejový knižní tip #2

Ahooj,
všechny vás zdravím u nového článku a dnes je přesně ten den, kdy se dostalo dalšímu "dílu" Výprodejovému knižnímu tipu.
Dnes to ale vezmeme doslova a do písmene ve velkém, jelikož si zde nepředstavíme pouze jednu knihu či sérii, ale rovnou nakladatelství.


Mluvím o nakladatelství Omega, kolem kterého je nejen velká kauza se špatnými překlady a korekturou, ale které nedávno spustilo letní výprodej. Já sama jsem neodolala a jak jste mohly na insta stories (tady) vidět, pokoupila jsem slušnou hromádku knih. Pokud navíc knihy budete kupovat v Dobrovském, při koupi tří knihy z nakladatelství Omega budete mít nejlevnější zdarma a při koupi pěti knih dvě nejlevnější zdarma. Všech těchto nabídek jsem využila ve dvou dnech a z výprodejového "menu" jsem si vybrala celkem osm knih.

Nebudu Vám je zde představovat všechny, ale na pár se samozřejmě zaměříme. Důležité je také říci, že knihy seženete od 29 Kč v knihkupectví a od cca 23 Kč na e-shopech.
Jedna z knih, která mě ve výprodeji velice překvapila, ale zároveň potěšila je Tichý - Kronika vraha.
Po tomto thrilleru / hororu jsem se dívala od doby co vyšla, což není na výprodej vůbec dlouho. Vyšla totiž ke konci loňského roku a já jsem ráda, že jsem s koupí vyčkala. Přeci jen, 29 Kč je lepších než původních skoro čtyři sta.
Kniha by měla sledovat hlavního hrdinu, který je od narození hluchý a nevím, zda bude tím zmiňovaným vrahem on či někdo jiný, ale anotace slibuje nejen vraha, ale i nepříjemnou atmosféru a mrazení v zádech. O tomto úlovku si nic moc zjišťovat nechci. Naopak. Chci do ní jít tzv. se čistým štítem a velkým očekáváním.

Další je kniha, která u nás v Česku šíleně zapadla, ale v zahraničí je fenoménem (dokonce by tento rok mělo být i filmové zpracování) -  Knedlíček.
Kniha, která díky obálce působí jako "lacinější" román pro ženy, ale ve skutečnosti je to YA román, který sleduje dospívající dívku. Ta bojuje s pastmi dospívání i se svou váhou.
Jsem zvědavá, zda Knedlíček budete oddechovkou nebo překvapí a zlomí mi srdce. Uvidíme. Cena opět 29 Kč.


Je tu mnoho a mnoho dalších knih, které stojí za zmínku, ale článek by byl kilometrový.
Rozhodně se ale po výprodejích Omegy podívejte a pokud máte cestu do Dobrovského, o to lépe, protože kdo by nechtěl knihy skoro zadarmo a úplně zadarmo? 

Využili jste již výprodejů Omegy? Máte rádi toto nakladatelství?
Mějte se krásně! ♥
seabook04@gmail.com

2 komentáře:

  1. Skvělý tip :) Asi si pořídím Knedlíčka, docela mě ta kniha zaujala, tak snad nezklame :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju za tip. Rozhodně se podívám. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář! Co nejdříve odpovím! ♥