středa 17. května 2017

Povídačka rozbalovačka #87

Ahooj!
Všechny Vás srdečně zdravím u nového článku a u nové Povídačky rozbalovačky.
Na eReadingu teď lítají do kategorie ,,novinky" samé skvělé kousky a jak je mým zvykem neodolala jsem a jednu si pořídila.
Celkově květen je plný úžasných knih. Především YA literatury, kterou samozřejmě všechnu potřebuji, ale samozřejmě i thrillery apod.... Bože, potřebuji víc peněz a času na knihy.
Kdybych měla jmenovat: Paní půlnoci (kterou všude spamuji a neskutečně se těším, až mi dorazí), Temná hmota, Papírová princezna (také se ji tak nemůžete dočkat?), Metoda 15/33 (tu potřebuji opravdu velmi nutně!), Falešný polibek a vlastně všechny knihy z produkce Cooboo a mnohé další.
No a e-kniha, kterou mi eReading zaslal není žádná jiná, než jedna z květnových novinek nakladatelství CooBoo ♡

Výsledek obrázku pro ereading logo

Tušíte jaká by to mohla být?
CooBoo si mě poslední dobou získává čím dál víc a jak z mých soc. sítí můžete vidět, Omega se pomalu, ale jistě přidává k mým srdcovým nakladatelstvím. Vím, že se po několikáté opakuji, ale pokud jste se do teď nepodívali na jejich !edičák!, řeknu Vám to asi takhle: o dost přicházíte.
V dubnu a květnu vyšly naprosto geniální knihy a i když mám s Omegou spolupráci, dopadá to tak, že si knihy i kupuji, protože kdybych měla mít na recenzi všechny, nejen že bych to absolutně nestíhala, ale hlavně by mě lidé z Omegy asi zaškrtili :D
Každopádně o čem chci tady tak trochu mluvit a více to rozebrat v samostatném článku (ano, další Názor knihomola se blíží), je přístup, kterým nakladatelé přístupují nejen k recenzentům/bloggerům, ale i k samotným čtenářům.
Proto bych Vám byla velice vděčná, kdyby jste mi na mail (seabook04@gmail.com) napsali Vaše nejoblíbenější a nejneoblíbenější nakladatelství, jaké nakladatelství či e-shop s Vámi jedná jako s kusem hadru a které si Vás hýčká. Cokoliv, co je s tímto tématem spojené.
Plánuji ještě zveřejnit na FB samostatný příspěvek, ale Vy to máte předem :D



Teď se ale vrátíme ke knize, na kterou se šíleně těším (ehm, jako na každou nepřečtenou :D).
Tentokrát to u mě ve výběrovém kole vyhrála novinka Poušť v plamenech, což by měla být YA fantasy.
Z anotace jsem vyvodila to, že to bude fantasy odehrávající se v poušti. To je asi vše :D
Zní to už jako klasické YA- napětí a hlavně láska, ale zde by mohlo být velice zajímavé prostředí, které tipuji nečekaně na poušť. To je jedno z druhů míst na světě, které mě maximálně fascinují, tak jsem zvědavá, jak to v této knize bude vypadat. Zde by totiž měla hlavní hrdinka pocházet z Prachova (tipuji na město v poušti), která prchá před nám neznámo čím a při útěku potká chlapce/muže...kluka, který, jak později hl. hrdinka zjišťuje, je hledaný uprchlík za velezradu.
Knihu zatím vnímám jako odpočinkovou, ale to vše se může při čtení změnit, protože anotace mi dodává naději v pořádně zajímavé prostředí příběhu.

Autorka tohoto prvního dílu Alwyn Hamilton je kanadská autorka, která jednu dobu žila ve Francii, Anglii (kde má vystudované dějiny umění) a momentálně žije přesně v Londýně.
Poušť v plamenech je její prvotina a v zahraničí se již mohou těšit z druhého dílu její stejnojmenné série. Momentálně připravuje třetí.

Moc děkuji e-shopu eReading.cz za poskytnutí recenzní e-knihy :)
Knihu koupíte např. zde :)

Četli jste tuto novinku?
Jaký je Váš názor?

Mějte se krásně! :)
seabook04@gmail.com

8 komentářů:

  1. Tak to jsem zvědavá na recenzi :-)
    Podle anotace, co jsem četla, to vypadá zajímavě, tak jsem zvědavá jak se ti to bude líbit:))

    OdpovědětVymazat
  2. tuto knihu jsem si pridala na seznam, ale zatim to neni moje priorita :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja ji dostala, sice jsem ji nejdriv nechtela, ale nakonec ji zkusim.

    OdpovědětVymazat
  4. Poušť v plamenech má tak skvělou obálku, ale děj se zase tolik nezaujal. Ještě uvidím, jestli na knížku dojde :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář! Co nejdříve odpovím! ♥