úterý 28. února 2017

Čtecí plány: Březen 2017

Ahooj!
Máme tu další měsíc a s ním i nové čtecí plány :)
V březnu se chci věnovat hlavně rozečteným sériím a čtečce, tak se nelekejte úvodní fotky, kde jsou pouze dvě knihy. Můj cíl pro březen je šest knih (opět počítám s tím, že mi dorazí nějaké recenzáky).


Jako první tu mám povídky k sérii Selekce od Kiery Cass- Šťastně až navěky.
Na tyto povídky jsem se třepala jak ratlík už v té době, co vyšly samostatně v originálu, takže mi hlava nebere, jak to že je ještě kniha v poličce s nepřečtenými knihami.
Tento soubor by měl obsahovat nejen povídky z pohledu Maxona, Aspena, královny Amberly, apod., ale i bonusové scény třeba jako epilog k První, na který se stejně jako na každou z povídek šíleně moc těším 👀


Monument 14 jsem popadla z knihovny jen tak.
Řekla jsem si, že si do čtecích plánů napíšu nějakou knihu, která mi padne do oka. A tentokrát to byl právě Monument 14, který je prvním dílem stejnojmenné série. První díl by měl pojednávat o tom, jak se parta studentů skryje v supermarketu před šíleným počasím a nějaký ten pátek tam musí žít. Měli bychom sledovat nejen jejich fyzický, ale hlavně psychický stav. To, jak spolu vychází, kdo velí, atd...
Co jiného říci, než klasickou větu: ,,Jsem na to hrozně zvědavá"? 😃


Ještě než se dostaneme k pokračování sérií, mám tu jeden recenzní výtisk, který mi ještě nedorazil, ale na 99,9% vím, že ho budu číst v březnu (promiňte, ale plnou důvěru v Českou Poštu zatím opravdu nemám).
A tou knihou není žádná jiná než nejnovější kniha mé milované Richelle Mead- Třpytný dvůr. Co jsem slyšela, tak by to mělo být něco na způsob výše zmiňované Selekce, ale bez fantasy prvků. Žádné nadpřirozeno by se v knize objevit nemělo, což je u Richelle opravdu nevídané.
Samozřejmě klasická věta....

Výsledek obrázku pro třpytný dvůr richelle mead

Škola noci 3 aneb Vyvolená.
Někdo tuto sérii nenávidí, někdo miluje. Pro mě je to jednoduše srdcová záležitost. Nejen proto, že se mi to líbí, ale i proto, že to byla první fantasy série, tudíž série, díky které jsem se o knihy ve fantasy žánru začala více zajímat.
Co si z prvního čtení pamatuji, tak tato série postupně graduje, takže se rozhodně mám na co těšit 👉

The Vincent Brothers aneb druhý díl The Vincent Boys od Abby Glines.

Abby je moje další srdcová záležitost a není divu, že jsem si zamilovala i tuto její sérii. První díl byl úžasný. Romantika a neskutečná čtivost dohromady v případě Abbi dělá návykovou sérii, takže se moc těším na pokračování příběhu, který, ať se to na první pohled nezdá, je plný zamotaných vztahů (nejen romantických).

Výsledek obrázku pro vyvolená škola nociVýsledek obrázku pro the vincent brothers


Četli jste nějakou z těchto knih?
Jaké jsou Vaše čtecí plány na březen?
Mějte se hezky! :)

seabook04@gmail.com

22 komentářů:

  1. Škola noci se mi nelíbí, ale chybí mi k přečtení poslední dva díly. Třpytný dvůr byl moc fajn, něco naprosto jiného, než co od Richlle známe :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Třpytný dvůr je moc fajn. :) Na VA sice nemá ani zdaleka, ale četlo se to krásně. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Školu noci jsem četla a také jsem ji úplně milovala! Protože Richelle Mead patří mezi mé nejmilejší spisovatelky, určitě si tuto knihu od ni přečtu :)
    Jinak mé plány na březen jsou už na blogu.

    http://katiehoral.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ze zmiňovaných knížek se chystám asi akorát na Monument. Co se Selekce týče, četla jsem první díl a pořád se nemůžu rozhodnout, jestli se pustím i do těch dalších.
    Já sama mám v plánu podobné číslo, ale "papírové" čtečky prostě nemám ráda :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Monument jsem fakt zvědavá :)
      Selekce je super oddychovka, další díly zkus, je tam i trochu víc akce :)

      Vymazat
  5. Jee, no tak to dúfam, že si plán splníš do bodky a budeš nadšená zo všetkých kníh, ktoré si si zvolila. :) Na školu nocí a Selekciu sa chystám rovnako. Žiaľ, tých kníh je toľko, že ani netuším, čo skôr. :D
    Maj sa krásne!

    OdpovědětVymazat
  6. Monument 14 už jsem četla, já se chystám na druhý díl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám od něho velká očekávání, tak snad nezklame :)

      Vymazat
  7. Jsem zvědavá na ten Monument :) Já jsem si koupila v akci druhý díl a nějak jsem zapomněla i ten první :D Tak mi dej vědět, jaké to bylo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě dám :D
      Já jsem oba dva sháněla strašně dlouho, pořád byly vyprodaný :/

      Vymazat
  8. Šťastně až navěky je fajn :) Já v březnu zatím počítám jenom s Toskánskými věžemi, které začnu zítra. Co přijde po nich, bude překvapení i pro mě :) Chtěla bych taky pokračovat v Knižních ležácích, v únoru jsem se k nim nějak nedostala. Taky tu mám pár knih, kterým v blízké době vychází (nebo už vyšly) druhé díly... Uvidíme :)
    Nejradši bych se pustila do všeho a hned :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tak to máme stejně. Je tu tolik skvělých knih, že už pak člověk neví do jaké se pustit a často to dopadá tak, že se nepustí do žádné :D

      Vymazat
  9. Monument je určitě super, i když mě se nejvíc líbila jen jednička
    ...

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkný výběr a souhlasím s tvým názorem na Abby - je prostě boží!!!!
    Ať se knihy líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Monument 14 si chci přečíst už hrozně dlouho, jsem zvědavá, co na něj povíš :) Těším se ale i na dojmy z ostatních knížek, to je jasné :) Všechny knihy si užij a měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář! Co nejdříve odpovím! ♥