pondělí 4. července 2016

TO BE READ: ČERVENEC 2016

Ahooj! :)
Já Vás vítám u dalšího článku a dnes to budou knižní plány na červenec.
Původně jsem chtěla dělat letní knižní plány (v podstatě TBR na prázdniny), ale nakonec jsem si řekla, že se budu držet svých zajetých kolejí :)
Dnes tu mám celkem 12 knih, což je docela dost, ale jsou prázdniny= více času

Btw. mám takový blbý pocit, že na mě leze čtecí krize :'(
Takže jdeme na to:



Jako první tu mám mou milovanou sérii Děsivé splynutí.
Knihu Vidím to co vrah jsem si dala (už jsem ji stihla přelouskat) jako re-reading a musím říci, že jsem z toho byla snad ještě více nadšená než napoprvé. Na druhý díl Nepřítel v mé mysli se těším ještě o to více :)


Na knihu a celkově na sérii After si chci už konečně udělat názor, a tak mám v plánu co nejdříve přelouskat první díl Polibek. Navíc to není žádná jednohubka, tak jsem opravdu zvědavá :)
První láska je další re-reading a zrovna z této knihy bych chtěla udělat každoroční tradici- číst ji každé léto. Když jsem ji minulé léto zhltla, byla jsem nadšená a zařadila ji do srdcovek a tuším, že letos tomu nebude jinak :)


Pak bych si chtěla dát nějaký ten thriller a super kandidát je kniha Deník mého stínu. Na tuto knihu jsem opět mega zvědavá, protože téma stalkingu je dost... řekněme znepokojující.
Zavři očka svý bych na druhou stranu označila až za brutální. Kniha totiž pojednává o domácím násilí, které páchá manžel na své rodině, hlavně na své manželce. Někdy na začátku roku jsem ji rozečetla, dostala se na stranu 74 a zavřela ji. Ne, že by nebyla dobrá, ale v té době nebylo moc fajn období a věřte, že tato kniha mi dala a určitě dá ještě zabrat, protože to, co se na těch prvních stranách stalo...


Pátá kolona a i Noční host mi doma leží už delší dobu. Navíc jsou to témata pro mě lákavá, takže opět velká zvědavost :)


Příliš mnoho Kateřin... no. Rozečetla jsem a po asi 80 stranách odložila. Původně jsem se k ní chtěla vrátit, ale když jsem nad tím popřemýšlela, tak spíše ne. Nejsem asi ten typ čtenáře, který dokáže Greenův styl ocenit, a proto mě Kateřiny nudily, nudily a nudily :/
Nemilovaní- další moje srdovka a další re-reading. V poslední době mám fakt na ty re-readiny chuť, ale důvod je jasný- pustím se do knihy a vím, že budu nadšená :)


V létě chci číst hodně i na čtečce, ale s e-booky to mám spíše náhodně. I tak tu mám ale dvě, které bych si chtěla v červenci určitě přečíst.
Město nebeského ohně (moje rozplývání nad sérii všichni známe :3 ), které právě čtu a řeknu Vám, že si to naprosto užívám a vychutnávám každé slovo
+
Hrej férově. Pokračování mé milované série The Game. Třetí díl je úplně v jiném prostředí, takže se toho i docela bojím :D



Četli jste nějakou z těchto knih?
Jaké knižní plány máte na červenec vy? 
Mějte se hezky! :)
seabook04@gmail.com

26 komentářů:

  1. Na Vidím to, co vrah se také chystám :D Jinak přeji, aby se ti After líbilo, já to měla přečtené hned :D A držím palce, abys svoje plány stihla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Z tvého seznamu jsem četla jen Vidím to, co vrah a je hezká knížka,kterou máš opravdu přečtenou hned :D Hodně mě zaujala kniha Deník mého stínu, hnedka si jdu zjistit o čem je :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se do Vidímm to, co vrah naprosto zamilovala :D :3

      Vymazat
  3. Kateřiny jsou od Greena nejslabší, jen co je pravda. Ale zkus Willa Graysona. Krásně se tam Greenův styl prolíná se stylem Levithana a je to paráda. :-)
    Jinak jsem si kvůli tobě koupil celé Nástroje smrti. Jestli mě nebudou bavit, za tu investici tě uškrtím. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodně nad Will Graysonem uvažuji :)
      Tvá vražda Ti asi nevyjde, protože Nástroje smrti jsou prostě dokonalé, nejlepší, nejúžasnější a kdovíco všechno :D

      Vymazat
  4. Vidím to co vrah mne taky hodně láká. Přeji, abys všech 12 zvládla!

    OdpovědětVymazat
  5. Také toho mám v plánu hodně, vzhledem k tomu, že jsou prázdniny, ale jsem na tom úplně stějně jako ty - začínám mít pocit, že když mám konečně čas číst, mám krizi a nějak se mi do toho nechce.. Je to příšerný.. :D
    Děsivé splynutí mě také docela láká, obzvlášť teď, když ty jsi z ní tak nadšená :)
    První díl After jsem četla před pár měsíci. Musím říct, že nakonec mě to mile překvapilo, sice to bylo plné klišé a ehm.. zajímavých scén (:D), ale nějaký ten děj to mělo a bylo to extra čtivé, takže se docela těším na další díl.
    První lásku bych si chtěla pořídit a přečíst toto léto. Měla jsem to v plánu už minulé, ale bohužel jsem to nakonec nestihla. Teď už se k tomu snad dostanu, nadchla jsi mě pro tu knihu ještě víc :)
    Já Greena zbožňuju a Kateřiny úplně hrozně moc :D Mrzí mě, že se ti nelíbila, třeba tomu ještě dáš někdy šanci.. Já mám toto léto v plánu si dát re-reading všech jeho knih :)
    Nástroje smrti si chci přečíst už celou věčnost, konečně jsem si pořídila první díl, tak už se ho nemohu dočkat :)
    Přeji ti krásné čtení a držím palce, ať všechno splníš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně :D Čtecí krize nesnáším... nemůžeš se pořádně do ničeho začíst, nic ce nebaví a všechno tě s... štvě :D
      Děsivé splynutí je úžasné (aspoň ten první díl, ale myslím, že s klidným srdcem mohu doporučit i ten druhý) :)
      Na Polibek jsem hoodně zvědavá... jak jsi psala, docela se bojím těch zajímavých scén :D
      První láska je prostě dokonalá! Nedá se popsat o čem kniha je. Nečti anotaci, pusť se do knihy, za dvě hodiny budeš hlásat dočteno a kolem tebe bude milion kapesníků :'( :3
      Asi nejsem ten typ, co ocení Greenův styl. Přijde mi, že základ je stejný a jen mění jména, místa, atd... :/
      Doufám, že z Nástrojů smrti budeš nadšená stejně, jako já, protože jsou prostě dokonalé :3
      Děkuji moooc! :)

      Vymazat
  6. Čtecí krize na mě leze již od té doby, co vysvitlo sluníčko a je teplo. Takže už cca od půlky dubna. Dost mě to štve, protože pak mám v hlavě jak vymyto a psaní recenze mi zabere kolem 4 dobrých hodin. Pořád samé odkládání a pak stejně nic. Jinak ti přeji, abys přečetla všechny knihy, co chceš. Věřím, že se ti budou jistě líbit :-) (kromě Kateřin, samozřejmě). Měj se moc hezky, Mimozemšťanka.

    Www.my-ideallife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :)
      V předchozích měsících jsem se ještě držela, ale teď na mě čtecí krize leze jak pitomá chřipka :D

      Vymazat
  7. Deník mého stínu a Zavři očka svý jsou povedené knihy, snad se ti budou líbit stejně jako mně. :) A celkově ti přeji, aby jsi všech 12 knih stihla přečíst. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :)
      Tak to se na knihy těším o to více :)

      Vymazat
  8. Na Nepřítele v mé mysli jsem zrovna nedávno koukala v Levných knihách.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na něho opravdu zvědavá, jelikož první díl byl dokonalý :3

      Vymazat
  9. Jsi docela dobrá, že dokáže plánovat takhle dopředu :)
    Četla jsem první dvě knihy, jinak nkc, zatím! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naplánovat si to umím, ale často je docela problém to dodržet, ale v poslední době jdu docela do sebe :D

      Vymazat
  10. Z tvých knih jsem četla jen první díl ze série Děsivé splynutí, After: Polibek a Hrej férově..:D Vidím to, co vrah se mi hodně líbilo, ale bohužel, ten druhý díl se mi nikdy nedostal do rukou, protože sérii dali do výprodeje a nyní už knihy nejsou nikde k sehnání..:/ Ohledně série After, ten první díl mě celkem překvapil, a ráda bych si někdy přečetla i zbylé díly, a Hrej férově byl, tedy podle mě, ten nejlepší díl! Rozhodně doporučuju!..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Druhý díl Děsivého splynutí by měl jít sehnat v Levných knihách :(
      Na After a na Hrej férově se těším o to více!! :)

      Vymazat
  11. Parádní hromádka, držím palce, ať se Ti ve čtení daří a budu se těšit na recenze, zvláště Tvůj názor na deník mého stínu mě moc zajímá, knihu bych si ráda pořídila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :)
      Deník mého stínu jsem před chvílí rozečetla :)

      Vymazat
  12. Já právě čtu knížku Nemilovaní, jsem asi ve třetině a moc se mi líbí :) Na léto fakt docela fajn :) I když je to starší ( no z roku asi 2012 tuším) tak je to dobré... :) Příjemné léto

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohu Ti zaručit, že Nemilovaní se ještě pořádně rozjedou :)
      Děkuji moc! :)

      Vymazat
  13. Pěkná hromádka :) Deník mého stínu a Zavři očka na mě taky čekají. Pěkné čtení, přeji :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář! Co nejdříve odpovím! ♥