sobota 12. března 2016

To Be Read : Březen 2016

Ahooj!! :)
Doufám, že si víkend užíváte naplno s nějakou vynikající knihou. Dnes mi při balení na chatu došlo, že už je vlastně skoro polovina března a já jsem ještě nepřidala To Be Read. Takže co si dáme dneska za článek?

V březnu mám hodně v plánu recenzáky, ale i svoje nebo knihovnické knihy tu mám také. Samozřejmě mám na březen ještě jednu velkou hromádku, kde jsou další knihy. Na ty bych se vrhla, kdyby mi zbyl náhodou ještě čas, ale knihy které chci vážně přečíst je celkem 10.
Tak jdeme na to:


Jako první tu mám dvě knihy, které už jsem stihla přelouskat :)

První dokonalost byl první díl ze série Čísla a to Na útěku. Do této knihy jsem se maximálně zamilovala a když jsem to přepočítávala, tak to byla první kniha v životě u které jsem posledních 30-40 stránek brečela jak želva.Logicky se nemůžu dočkat až se vrhnu na další díl. Těším se na celý zbytek série opravdu moc :)

Druhou dokonalostí je  Ross Poldark, což je recenzní výtisk od nakladatelství Baronet a recenzi na knihu si můžete přečíst zde. Určitě jste ji u mě už viděli, protože jsem se do této ságy maximálně zamilovala a vyloženě se třepu na další díly :)


Ještě než se vrhnu na fyzické recenzní výtisky tak tu mám dvě e-knihy.

Pátá vlna je e-kniha na recenzi do eReading.cz a tu právě i momentálně čtu.Nechci se tu ní vůbec vyjadřovat, protože bych se zase rozkecala a vy víte jak by to dopadlo. Každopádně ji chci ještě dnes dočíst.

Město padlých andělů. To jste asi mohli čekat.
Kdo můj blog sleduje tak ví, že prostě Nástroje smrti miluji a nedám na ně dopustit. Jelikož svoje pravidlo jeden díl ze série za měsíc držím a dozvěděla jsem se,že čtvrtý díl končí strašně otevřeně,tak si čtvrtý díl přečtu poslední víkend v březnu, pátý díl první víkend v dubnu a celým duben budu trpět čekáním na poslední šestý díl :-D

Pátá vlna


No a teď se konečně dostáváme k recenzním výtiskům, které uvidíte ještě v unboxing (ano nestíhám je zveřejňovat.Jen tak pro info mám v plánu ještě kolem pěti unboxingů) a já se na oba dva moc moc moc těším :)

Do knihy Temné znamení od pana Františka Šmehlíka se pustím hned po dočtení Páté vlny a jsem vážně zvědavá.Pan autor je totiž Čech a kniha by měla být strašidelná a trošičku zvrhlá. V knize je kolem šesti povídek a i když povídky nesnáším, tak u hororů udělám vždycky výjimku. Navíc je kniha z prostředí Čech a z větší části hlavně Moravy, takže pro mě jasná volba.

Po strašidelných povídkách se pustím do brutální knihy Polámané panenky. Tuto knihu mi zaslalo internetové knihkupectví DobréKnihy.
Na knihu mě opět nalákala Rodaw a já se těším, až společně s hlavním hrdinou budu řešit únosy dívek. Zní to asi moc úchylně že? 


Knihu Temné šílenství mám od kamaráda půjčenou už od února, takže je čas se do knihy pustit.Od autora jsem četla Mrazivé ticho, které se mi až na konec strašně moc líbilo. Jeho nová kniha Spouštěč mě také zaujala.

Rodinná hrobka je pokračování knihy Chlápek od vedlejšího hrobu a zároveň je to i kniha z knihovny. Nejradši bych z knihovny přečetla více knih, ale tyto mají přednost. I když má kniha 170 stran tak vím, že ji budu louskat delší dobu, protože autorčin styl (alespoň v prvním díle) se nečetl rychle, ale opět se nemohu dočkat až se zase s Désirée a Bennym setkám :)


Jako poslední tu mám knihu Pod nekonečnou oblohou, Tu jste mohli vidět už v minulém TBR, ale jaksi jsem to nestihla,ale v březnu si ji musím přečíst za každou cenu :)

Stmívání si chci přečíst z důvodu společného čtení, které pořádá Barunka :)


To je pro dnešek vše :)
Určitě mi napište jestli jste nějakou z těchto knih četli,co budete
 číst v březnu vy a nebo co právě čtete.

Mějte se hezky!!! :)

20 komentářů:

  1. Město padlých andělů! Ten konec .. aaa... nejradši bych všechny uškrtila :D
    Je to hodně otevřený konec, který mě vážně naštval. Jsem zvědavá co na to budeš říkat ty. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedělejte mi to!! Já bych se do té knihy nejradši pustila hned :-D :'(

      Vymazat
  2. Máš toho naplánovaného hodně, tak držím palce, abys to stihla :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak Pátou vlnu ti hodně schvaluji, jsem zvědavá, co na ní řekneš, já ji zbožňuji :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No... počkej si na recenzi... to bude doslova masakr :-D

      Vymazat
  4. Nikdy jsem neslyšela o polámaných panenkách a musím říci, že jsi mě teda hodně navnadila.:D
    Skvělý výběr, držím palce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni se na anotaci, protože ta Tě navnadí milionkrát více :-D :)

      Vymazat
  5. Jestli to stihneš, tak fakt nevím co :D Já budu ráda, když stihnu přelouskat druhý díl Girl Online a pak bych mohla přečíst třeba ještě jednu maximálně dvě knížky! :( :D Tohle ti fakt závidím! :) Ale samozřejmě ti to přeju :3

    OdpovědětVymazat
  6. Pořádná kupa knih! :) snad se ti podaří tuhle várku přečíst :) mně se z tohoto výběru zamlouvá Poldark, Rodinná hrobka a Polámané panenky :) tak přeji, ať se ti hezky čte :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano :)
      Na všechny jsem strašně zvědavá!! :D :)

      Vymazat
  7. Já bych si chtěla Pátou vlnu a Nástroje smrti, akorát tu první možnost nemůžu sehnat a u té druhé jsem moc líná. Potom mě taky docela láká Pod nekonečnou oblohou :)
    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pátou vlnu jsem včera dočetla a těším se, až se rozepíši v recenzi :)
      Nástroje smrti to je moje TOPka a na sérii Nebe jsem moc zvědavá :)

      Vymazat
  8. To Be Read- ten si vždycky napíšem, no nikdy ho nedodržím !! :D :D prajem ti, aby si si svoj plán splnila, nie ako ja. :D o knihe Polámané panenky som počula, že je to neskutočne odporná kniha- v zmysle, že je tam veľa krvi. :) Tak som zvedavá, na tvoju recenziu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ''miluji'' ty největší hnusárny a zároveň romanťárny, takže od Polámaných panenek čekám hodně :)

      Vymazat
  9. Pátou vlnu mám v brzké době taky v plánu, protože na ni chci jít do kina.
    Četla jsem akorát Čísla a je to pěkná kniha :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na vlnu se chci jít do kina také mrknout, abych viděla, jak si s tím poradili na plátně, protože kniha... ještě dnes plánuji recenzi, takže tam se rozkecám :)
      Čísla jsem si zamilovala :)

      Vymazat
  10. Moc pěkných kousků :) Polámané panenky si chci taky pořídit a Dorna mám doma, ale zatím na přečtení čeká. Pěkné čtení, přeji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)
      Na Polámané panenky jsem strašně moc zvědavá :)

      Vymazat

Děkuji za komentář! Co nejdříve odpovím! ♥