pátek 29. ledna 2016

To Be Read : Únor 2016

Ahooj,
já Vás vítám u dalšího článku a opět po měsíci tu máme To Be Read :)
V Lednu jsem byla šikovná a celý TBR plán jsem splnila a mám i něco navíc,ale to se dozvíte až v Wrap-Up,teď se půjdeme podívat na plánek pro únor :)
Celkem si chci přečíst 6 knih a 2 e-knihy,ale v tomto měsíci se na sebe nebudu zlobit,když to nezvládnu nebo přečtu něco jiného :)



1,Chlápek od vedlejšího hrobu
Tuhle knihu právě čtu a jelikož je uzounká,tak ji chci ještě stihnout v ledu,ale pro jistotu ji sem dávám také.Sice jsem teprve na straně 33,ale zatím je to strašně vtipné a jsem zvědavá co na mě čeká dál :)


2,Nejtemnější hodina
Od Barbary mám doma ještě Dům ozvěn,tak jsem zvědavá jak mi její styl sedne-nesedne.Knihu  a autorku znám hlavně díky Rodaw,které se tato kniha strašně moc líbila proto od ní očekávám skvělý příběh :)



3,Hypnotizér
Na tuto manželskou dvojici jsem strašně zvědavá a pokud by se mi první díl líbil,tak se s radostí vrhnu do dalších :)



4,Hodná holka
Psychologický thriller od nakladatelství Beta Dobrovský.No nezní to dobře?Já jen doufám,že to bude opravdu mrazivý příběh :)



5,Pod nekonečnou oblohou
No a aby jsem tu neměla jen knihy z knihovny a k tomu ještě mrazivé,tak tu mám i (asi) romanťárnu a zároveň první díl ze známé série Nebe na kterou jsem strašně zvědavá :)


6,Dopisy na konec světa
A pak tady mám knihu,která má být strašně smutná,takže jsem zvědavá kolik slz uroním a hlavně jsem zvědavá jakým stylem bude kniha napsaná.A musím ji přečíst brzo nejen proto,že ten námět je super,ale hlavně je to recenzní výtisk od MegaKnihy.cz :)


Dívka,která se třpytila + Marťan
A jako poslední dvě jsou tyto e-knihy.Myslím,že jste o nich aspoň slyšeli a jestli ne,tak jste určitě slyšeli o filmu Marťan,který poslední dobou oblétá svět :)





Co máte v plánu Vy?Četli jste nějakou z těchto knih a co právě čtete? 
Určitě mi napište a mějte se hezky :)
seabook04@gmail.com
FB: Klik

22 komentářů:

  1. Na Hypnotizéra se také brzy chystám a doufám, že se mi bude líbit, protože od této dvojce mám doma ještě další dvě knihy :D

    OdpovědětVymazat
  2. Dopisy na konec světa jsem právě dočetla :) :D Ze začátku mě to moc nebavilo, ale pak si mě kniha získala :) Byla mo hezká, ale myslím, že kdybych si ji nepřečetla, tak nic neztratím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem zvědavá.Moc od toho neočekávám,ale všichni známe jak jsem divná,takže uvidím :-D

      Vymazat
  3. Lákají mě Dopisy na konec světa, ale stále váhám. Jinak pěkné knihy :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slýchám na ně různé názory,tak jsem zvědavá čím dál víc :)

      Vymazat
  4. Držím palce, aby si všetky knihy prečítala :D Ja budem asi čítať minimálne, keďže v marci mám písomnú maturitu a rada by som sa konečne poriadne učila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to přeji hodně štěstí.Já se budu muset také hodně šrotit,ale tak nějak si snažím udělat časový rozvrh,abych všechno stíhala :) :-D

      Vymazat
  5. Hodná holka mě taky moc zaujala, myslím, že se po ni mrknu, stejně jako po Marťanovy. Přeji ti hezké a příjemné čtení, těším se na všechny ty recenze! :)

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :)
      Na Hodnou holku jsem vážně zvědavá,stejně tak i na Marťana a vlastně všechny knihy.Na recenzi si budeš muset počkat,protože mám asi ještě devět recenzí,které mají přednost :/

      Vymazat
  6. Pěkné kousky :) Také se chystám na Dopisy na konec světa a na Dívku, která se třpytila, tak uvidím :D Každopádně doufám, že přečteš všechny knihy které tu máš, já budu nadšená když přečtu 3 knihy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem na ně zvědavá :)
      Chtěla bych jich přečíst mnohem víc,ale potřebovala bych více času no :/ :-D

      Vymazat
  7. Z tvých knih jsem žádnou nečetla. V poslední době jsem dočetla Královnin gambit - o Tudorovcích a ted hledám novou inspiraci ke čtení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já se zase musím mrknout na tu tvou :)
      Snad najdeš nějakou pěknou,která se ti bude hezky číst :)

      Vymazat
  8. 6 kníh ? :) Tak to je pekná hromadka :). Ja som si dala do predsavzatia, že prečítam aspoň 4 knihy, no je koniec januára a ja mám necelé 3 knihy :D Takže dúfam, že sa ti bude lepšie dariť než mne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem byla v Lednu poslušná a přečetla 9 knih a půl což jsem na sebe velmi hrdá :-D
      Třeba se překvapíš a přečteš jich víc :)

      Vymazat
  9. Dívka, která se třpytila se mi moc líbila, určitě doporučuju :) Na Marťana se zrovna chystám :) A po Dopisech na konec světa toužím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně teď chybí 50 stran do konce a pro mě to žádná bomba bohužel není :/
      Na Marťana se také těším,ale přednost ještě budou mít právě Dopisy na konec světa,které snad ještě stihnu dnes rozečíst :)

      Vymazat
  10. Hypnotizéra a Hodnou holku mám doma, Hypnotizéra už pěkně dlouho, takže toho už by chtělo přečíst. Taky jsem zvědavá, jak mi autorské duo sedne. Moc mě láká Marťan, i když sci-fi vůbec nečtu. Od B. Erskinové mám doma pro změnu Dědictví minulosti, ale taky zatím nepřečtenou. Je to hrůza, tolik knih mi čeká ve frontě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem včera počítala moje nepřečtené knihy a je jich něco přes 100,dál už sem radši nepokračovala ( a to jsem nepočítala e-knihy těch je také kolem 50).A to pořád přibývají další a další :-D :/

      Vymazat
  11. Od dvojice Lars Kepler mám přečteno vše a jejich detektivky jsou naprosto dokonalé, dle mého názoru lepší než Jo Nesbo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Jo Nesba nečtu a abych se přiznala, tak to ani nemám v plánu :)
      Každopádně Larse Keplera chci přečíst komplet, protože jsou vážně skvělý :)

      Vymazat

Děkuji za komentář! Co nejdříve odpovím! ♥