pátek 22. května 2015

Úlovky z knihovny #2

Ahooj,
já Vás vítám u dalšího článku a dnes nás čekají Úlovky z knihovny. 
Po dlouhé době (opravdu dlouhé) mě konečně vyšel čas a stihla jsem zaskočit do knihovny,kde jsem nasbírala neuvěřitelně dokonalé knihy.
Tak vám je jdu hned představit.
P.S Ještě se Vám chci omluvit,že foto není focené na foťák,ale bohužel teď budu 14 dní fotit pouze na telefon.


Jako první je pokračování mé srdcovky (Zavrženého) Crescendo.Na knihu se velmi těším,protože jsem zvědavá jak příběh Nory a Patche bude pokračovat.



Dále tu máme dvě knihy od Johna Greena,ze kterých,když jsem je tam viděla,mě málem trefil šlak,protože knihy od Greena v naší knihovně...potlesk prosím.
Myslím,že knihu Hledání Aljašky všichni známe a Papírová Města,to myslím nemusím ani představovat.



Lásko,kde jsi? a Lagunu plameňáků jsem viděla u Rodaw no a když jsem ji viděla i v knihovně tak jsem si řekla,proč to nezkusit.
Lásko,kde jsi by měla být taková ta klasická romanťárna kdy každý hledá svou pravou lásku.A myslím,že podle hodnocení by to nemuselo být špatné.
No a Laguna plameňáku by mohla být taková sága.Ale bohužel jsem zjistila,že je to druhý díl,ale i tak si přečtu hned druhý,protože se na knihu docela těším.




No a to je pro dnešek vše,já doufám,že se vám Úlovky líbily 
a
mějte se krásně!! :)

KONTAKTY:

email: seabook04@gmail.com

6 komentářů:

  1. Krásné úlovky, první tři jsem už četla a líbily se mi, i když u Johna Greena mi přijde, že se tak trochu opakuje... ale píše moc hezky, to ano :) A na V zemi korálového stromu i Lagunu plameňáků se taky časem chystám.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji moc :)
    Já jsem žadného Greena ještě nečetla (což je ostuda),četla jsem pouze Hvězdy nám nepřály,ale to jen do půlky,pak jsem valila na film do kina a ke knize se už nevrátila :/

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé úlovky. Greena jsem ještě nečetla a ani se na něj v brzké době nechystám, ale Crescendo už mám za sebou a docela to šlo, ale stále si stojím za tím, že z celé série je nejlepší první díl Zavržený :D Jinak přeji pěkné čtení :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc,tak jsem zvědavá jak to Crescendo bude napsané,ale strašně moc se těším až konečně budu mít na něho čas :-D

      Vymazat
  4. Moc pěkné úlovky :) Zrovna se chystám číst Lásko, kde jsi, těším se, až se nad knížkou zasměju :) Přeju příjemné čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc,určitě pak napiš jaká kniha Lásko,kde jsi? byla,protože co jsem se tak ptala okolí,tak mi říkali nic moc :/

      Vymazat

Děkuji za komentář! Co nejdříve odpovím! ♥