středa 13. května 2015

RECENZE : Škola noci - 4.díl Nekrotná



Ahooj,
tak já vás vítám u další recenze a tentokrát tu je 4.díl série Škola Noci,která už bude mít 12 dílů,což je naprosto šílené,když si vezmete,že já jsem zatím u 4.dílu.
Každopádně hned na začátek vás chci upozornit ty,co čtou tuto sérii a jsou u 1.-2.-3. dílu,aby tuto recenzi nečetli,protože tu budou věty,které vám naspoilerujou předchozí díly,takže to prosím nečtěte,protože vám nechci zkazit chuť do čtení této série.
No a to je pro úvod vše a jdeme na to:

                             Škola Noci- NEZKROTNÁ               


autor: Kristin Cast,Phyllis C. Cast    
žánr: Fantasy/Román
nakladatelství: Knížní Klub
počet stran : 336

ANOTACE:

Zoey Redbirdová je sice nejnadanější upíří mládě na světě, ale její život právě teď nestojí za nic. Měla sice hned tři kluky najednou, ale nakonec jí nezůstal žádný a kamarádi s ní nemluví. Škola noci se tak pro ni změnila v osamělé a nepřátelské místo – a možná i nebezpečné. Nocí se totiž začínají pohybovat podivné stíny a školním areálem se stále častěji rozléhá zlověstné skřehotání. Zoey proto nezbývá než pokusit se naštvané kamarády usmířit a společně se postavit neviditelné hrozbě. Její snahu však může snadno zkomplikovat záhadný nový spolužák, který ji až příliš přitahuje. Když do hry vstoupí děsivé proroctví, začíná Zoey chápat, že vše bylo pouhou předehrou událostí, jež mají kořeny ve stovky let starých indiánských legendách.
Ve čtvrté části série Škola noci – její příběh započal v Označené a pokračoval ve Zrazené a Vyvolené – se Zoey musí stát skutečnou hrdinkou a připravit se na boj se zlem, které může být daleko silnější než ona.

MŮJ NÁZOR:

Abych se přiznala,tak ze začátku jsem se docela nudila,protože mi přišlo že cca 220 stran se řešilo jen přátelství mezi Zoey a kamarády + teda ještě Stevie Ray.
Takže vlastně 3/4 knihy se dělo velké nic.
Ale pak na scénu přichází mega mega zápletka o které vám moc říct nemohu,protože je to až na konci a to bych vám to celé naspoilerovala,ale na scénu se vrhne Kalona (viz. obrázek dole).
Tak strašně moc bych vám o něm chtěla říci všechno,ale opravdu bych vám celé čtení zkazila,ale přetrpte ten kus knihy,který je o ničem a dostaňte se k tomu konci,je dokonalý!!













No a nakonec tu máte pár postav pro lepší představu při čtení :)



HODNOCENÍ:
Takže,no v knize se mi líbilo pouze cca 100 stránek,takže bohužel knihu hodnotím pouhými:



JÁ DOUFÁM,ŽE SE VÁM RECENZE LÍBILA
A
MĚJTE SE HEZKY :))


 ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ 
KONTAKTY:

email: seabook04@gmail.com

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář! Co nejdříve odpovím! ♥