úterý 2. června 2015

Mini BOOK HAUL - Levné Knihy

Ahooj,
já Vás vítám u dalšího článku.
Jelikož jsem byla minulý týden v Levných Knihách,tak jsem si říkala zda mám napsat článek nebo ne (jo-ne-jo-ne a nakonec JO! :-D ).


Každopádně je tu něco podezřelé,protože dámy a pánové já jsem odešla s pouhými - tramtadadaaaa dvěma knížkami.
Doufám,že je to správně vyskloňované.A jestli,tak doufám,že moje Češtinářka můj blog nečte,ale to silně pochybuji a kdyby náhodou jo,tak Dobrý den,jakže dopadl ten test?

Dneska se docela silně (silně,ehm jako vážně?) vykecávám,protože mám nějakou divnou náladu,ikdyž vy tohle čtete v Úterý a já tento článek píšu v Neděli ..tajemství vyzrazeno.

STOP! Dost vykecávání,ukončíme tenhle netradiční začátek a vrhnu se k vysvětlení proč jen dvě knihy.
Když jsem se dívala na internet,počítala jsem,že z Levných Knih půjdu s narvaným batohem,ale nestalo se tak.Bohužel mě tam nic moc nezaujalo,ale odešla jsem s knížkami,pro které jsem šla a to je důležité.
Tak já Vám je konečně představím:



Ano jsou to tyhle dvě krásky : Rusko sužuje pandemie a Kroky v temnotě.

Rusko sužuje pandemie - tuhle knihu jsem si chtěla už hodně dlouho objednat,no a když jsem ji viděla na internetu,že ji mají v levných knihách,tak to bylo jasné.
Myslím,že z názvu už jde poznat o čem kniha v základě je.Já tuhle kategorii knih knih miluji.


Kroky v temnotě - knihu jsem viděla u Rodaw,která ji (jestli si dobře pamatuji) moc chválila a opět platí,že když jsem ji viděla v levných knihách...no znáte to.

Ke knize se váže menší historka:
V obchodě jsem strávila asi půl hodiny a celou dobu jsem tuhle knihu hledala.
Znáte takovou tu poličku,kde jsou poslední kusy knih?Tak tam jsem ji našla,ale ejhle...až úplně nahoře a jelikož jsem mrňavá,tak jsem si na pomoc zavolala jednu paní z prodavaček.Nakonec se nám knihu podařilo dostat dolů a já jsem byla nejšťastnější člověk na světě,ikdyž vlastně ani nevím o čem kniha je :-D





Já doufám,že se Vám článek líbil a z mé nálady jste se nezbláznili,protože já ano.
Každopádně určitě mi napište jaké knihy jste ulovili vy 
a
mějte se krásně :))
KONTAKTY:

email: seabook04@gmail.com


12 komentářů:

  1. Jenom se dvěma? :D Já sice v poslední době odcházím s prázdnou, jelikož tam chodím tak často, že ani nestíhají měnit zboží, ale jinak jsem schopná odejít i se sedmi :D. A vzpomínám si, že na tu Pandemii jsem tam koukala, ale nezaujala mě natolik, abych si ji koupila. Ty Kroky v temnotě jsem nejspíš přehlédla... každopádně dej pak vědět, jak se ti knihy líbily :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Abych se přiznala,tak jsem od pokladny asi pětkrát odešla a celé jsem to procházela znovu,protože já jsem schopna z levných knih odnést plný batoh + plnou tašku.
      Určitě bude recenze,ale vůbec netuším kdy,protože knih je tolik a času furt ubývá...už aby byly ty prázdniny :-D :)

      Vymazat
    2. Jo, odcházení od pokladny taky znám :D To věřím, ještě že už ty prázdniny mám :D

      Vymazat
    3. :-D Tak to ti závidím,to já se budu místo čtení šprtat biologii a naše ''jednoduché'' potvůrky na planetě,které stejně nikdy neuvidím :-D

      Vymazat
  2. Na Pandemii jsem taky koukala, ale já koukala ještě na dalších deset knížek, takže jsem si ji nakonec nekoupila. Třeba příště :D A o druhé knížce jsem ještě neslyšela, ačkoliv ten název a obálka vypadají krásně :)
    Mimochodem rodiče mi skoro zakazují do LK chodit, nebo spíše mi tyhle výlety sponzorovat, protože to jsou pak sumy obrovské :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se do LK moc nedostanu,takže si vždycky našetřím,ale tentokrát mě to teda zklamalo no :/ Závidím těm kdo se do LK dostanou pořád já jednou za 3-4 měsíce :(

      Vymazat
  3. Pěkné přírůstky :) Okolo Levných knih chodím skoro každý den, takže jsem tam skoro pravidelným hostem :D Nestíhají měnit zboží, ale jinak bych byla taky schopná odejít s pěknou kupou knížek :) Rusko sužuje Pandemie vypadá dobře, jsem zvědavá na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti závidím....
      No recenze ještě musí počkat,protože mám ještě strašně moc knih,které mám doma přes rok a ještě jsem je nestihla přečíst :-D :/

      Vymazat
  4. Přesně na tyto dvě knížky jsem se taky dívala, ale než jsem se odhodlala koupit Kroky v temnotě, byly u nás vyprodané :/ Ale Pandemie možná ještě v mojí knihovně skončí... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kroky v temnotě jsem také našla poslední,takže to bylo o fous :-D

      Vymazat
  5. Nádherné knížky. Kde jsi byla v levných knihách? Zrovna předvčerejškem jsem byla v Edenu a narazila tam na Past, kterou si chci už dlouho přečíst. A začínám se zpronevěřovat svému skálopevnému nekupování knih, protože jsem si ji vzala. Ale jak jsem ji tam mohla nechat za čtyřicet korun?
    Kroky v knihovně bych si taky vzala, ale nikde jsem je neviděla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jezdím do Brna na Masarykovu :)
      Past už mám asi rok doma,taky z LK,ale ještě jsem se k ní nedostala.Každopádně doufám,že v červnu na ni přijde řada :D

      Vymazat

Děkuji za komentář! Co nejdříve odpovím! ♥